`

Steun ons

steun-ons

Steun ons

Waarom ons helpen

Dagelijks helpen we kinderen, jongeren en hun gezinnen in moeilijke situaties. 
Door jouw hulp kunnen wij hen nog beter helpen. 

Met hulp bedoelen wij niet enkel financiële hulp. Zo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil je ons helpen op een andere manier? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

De CORNET-actie van trooper is terug!

178850756_4464746473554185_2834292497030319862_n (1)

De CORNET-actie van trooper is terug!

Met de aankoop van één of meerdere bakken CORNET schenk je je CORNET-glaasjes vol en de spaarrekeningen van onze leefgroepen nog voller. Wij ontvangen minstens € 5 per bak. Van zodra we samen 60 bakken of meer kopen, krijgen we zelfs € 10 per verkochte bak. Mooi meegenomen om een extraatje te kunnen voorzien voor onze kids!

Wij kunnen onze kinderen, jongeren en gezinnen nog beter helpen met uw hulp

Een vrijwilliger aan het woord

vrijwilliger

Een vrijwilliger aan het woord

Door middel van 1-op-1 yoga en verbindend spel help ik kinderen op een constructieve manier omgaan met de vele prikkels waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden. In deze context hebben kinderen in de hulpverlening en in moeilijke thuissituaties extra aandacht nodig. Mijn aanpak brengt hen rust, veiligheid en vertrouwen.

Als vrijwilliger bij Arcade voel je je heel betrokken en welkom. Er heerst een warme en huiselijke sfeer. Ik voel aan alles en iedereen bij Arcade dat een meerwaarde creëren voor de kinderen, hun ouders en hun omgeving, de belangrijkste motivatie is. En met mijn 1-op-1 yoga beoog ik precies hetzelfde.

- Greet, vrijwilliger Arcade 

Steunpartners

 • trooper

  Shop op jouw favoriete webshop via Trooper. Help ons mee sparen en betaal zelf geen euro extra op jouw aankopen.

 • logo-cirkel-postransparant

  Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kiest naar welk goed doel de donatie gaat.

 • logo

  Naast familie en vrienden kan je ook een goed doel opnemen in je testament. Op die manier wordt je nalatenschap zinvol besteed en leef je verder in de projecten die jij wilde steunen. Dit erfdeel is vrijgesteld van erfrechten.

 • weglow-logo

  Brand een virtueel kaarsje voor onze kids en jongeren!