37 Gistelse handelaars en ondernemers steunen Arcade

Z 06-groepsfoto_Sponsors_Gistel_HRES

Een nieuwe wagen

Arcade vzw had nood aan een nieuwe wagen, en klopte daarvoor aan bij special ad. Mede dankzij de financiële hulp van lokale handelaars en ondernemers, stelt special ad gedurende 4 jaar een voertuig ter beschikking aan Arcade vzw.

“Het gesponsorde voertuig zal onder meer ingezet worden voor het vervoer van kinderen van en naar hun context. Deze contexten situeren zich vooral in de driehoek Oostende – Gistel – Middelkerke. Naast deze bezoeken zal dit voertuig veelvuldig ingezet worden voor het verrichten van boodschappen en activiteiten in kader van individuele begeleidingen van het kind.” aldus Tim Vansevenant, voorzitter Arcade vzw.

05-groepsfoto_jeugdbew_Gistel_HRES

2.500 euro voor Gistelse jeugdwerkinitiatieven

Niet alleen Arcade vzw kan rekenen op de steun en solidariteit van de participerende handelaars en ondernemers, ook 5 Gistelse jeugdwerkinitiatieven pikken een graantje mee. “Arcade werd gevraagd om enkele lokale goede doelen uit te kiezen voor een financiële gift. Het was al snel duidelijk dat we hiervoor keken naar lokale jeugdwerkinitiatieven, daar zij net als wij, ten volle gaan voor kinderen.” Uiteindelijk viel de keuze op Akabe ’t Rakkersnest, Chiro Gistel, KSA Gistel, Scouts en Gidsen Gisco Regenboog en de Kunsthoek. Zij krijgen elk een cheque ter waarde van 500 euro.